Ezen általános szerződési feltételek („Feltételek”) vonatkoznak a Mobil Gumis Pákozd honlapjának használatára, mely a mobilgumispakozd.hu címen érhető el („a Honlap”). A Honlapra való belépéssel és használattal elfogadja ezeket a Feltételeket. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a Feltételekkel, kérjük, ne használja a Honlapot.

  1. A Honlap Használata

    a. A Honlap használatához legalább 18 évesnek kell lennie. b. Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag törvényes és megfelelő módon használja, és nem tesz kárt a Honlapban vagy harmadik felekben.

  2. Szerzői Jogok és Tartalomhasználat

    a. A Honlapon található összes tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, videókat, és egyéb anyagokat, a Mobil Gumis Pákozd tulajdonát képezi. Ezek a tartalmak védelem alatt állnak, és azok felhasználása kizárólag a Mobil Gumis Pákozd írásos engedélyével lehetséges. b. A Honlap tartalma csakis tájékoztató jellegű, és nem jelent hivatalos tanácsadást. A tartalom pontosságáért és megbízhatóságáért nem vállalunk felelősséget.

  3. Adatvédelem és Cookie-k

    a. Az Ön személyes adatait a Mobil Gumis Pákozd Adatvédelmi Nyilatkozata és Cookie-król szóló irányelvei alapján kezeljük. Kérjük, olvassa el ezeket az irányelveket adatai védelme érdekében.

Ez a dokumentum nem teljes körű, és az általános tájékoztatás célját szolgálja. A pontos jogi és üzleti szabályozások érdekében ajánlott jogi szakértővel konzultálni a saját üzleti tevékenységének megfelelően.

Utolsó frissítés: 12/11/2023

Vissza a főoldalra